Een sieraad past bij elke outfit, en maakt van elke outfit een feestje. Als je niet zo lekker in je vel zit, en geen zin hebt om moeite te doen bij het uitzoeken van je kleding, kan je altijd nog een elegant sieraad om je nek of pols hangen, zodat je er toch tiptop verzorgd uitziet. Ook al heb je geen zin om die dag enorm veel tijd te steken in jouw uiterlijk, een gracieus sieraad doet altijd wonderen! Je merkt dat je je gelijk beter voelt met zo’n prachtig exemplaar aan of op je lichaam. Sieraden kunnen daarnaast ook een hoge emotionele waarde hebben: wat is er mooier om jouw overleden oma of moeder te eren met een sieraad dat nog van haar is geweest? Je hoeft natuurlijk niet per se sieraden te dragen vanwege de emotionele waarde. De esthetische waarde is er ook nog: sieraden geven je outfit een echte boost! De vraag is echter: welke merken zijn het waard om sieraden van aan te schaffen? Geen nood, het antwoord op deze vraag vind je hieronder!

Anna Nina

Bij de naam Anna Nina gaat het hart van menig vrouw sneller kloppen. De sieraden van dit merk zijn dan ook to die for! Ze zijn van bijzonder goede kwaliteit en de designs zijn altijd heel minimalistisch en innovatief: de sieraden van dit merk zullen nooit uit de mode gaan. Tijdloze sieraden zijn altijd handig om te hebben, zeker als ze prijzig zijn, aangezien je zo niet elk jaar nieuwe sieraden hoeft te kopen die bij de hedendaagse trends aansluiten. Het Amsterdamse merk Anna Nina maakt sieraden die menig voorbijganger stikjaloers maken. Ze hebben diverse collecties, zoals de galaxycollectie, met sterren en maantjes, maar ook vrij neutrale lijnen waarbij de focus ligt op het materiaal of de diamanten die in het sieraad verwerkt zijn. De keuze is aan jou!

Buddha to Buddha

Een ander bijzonder merk met heel originele sieraden, is Buddha to Buddha. Buddha to Buddha is een exotisch sieradenmerk met creatieve sieraden die je nog nooit eerder gezien hebt. Als je een beetje van out of the box denken houdt, zal dit merk je zeker aanspreken. Buddha to Buddha laat haar sieraden maken in Azië bij de beste zilversmeden van de wereld, zodat elk stuk sieraad jarenlang meegaat en er nog lang mooi uitziet!

Wiezewasjes

Het merk Wiezewasjes is waarschijnlijk het onbekendst van deze drie sieradenmerken. Toch zal hier ongetwijfeld snel verandering in komen, omdat de sieraden van dit merk als zoete broodjes over de toonbank gaan. Trakteer jezelf op een ketting met een mysterieuze edelsteen die bij jouw sterrenbeeld past of beloof jezelf een prachtig paar oorbellen cadeau nadat je die ene angst hebt overwonnen. Iedereen wordt blij van een sieraad van Wiezewasjes!

Comments are closed.

You may also like