In de zomer is het zweten geblazen. De temperaturen lopen op en het wordt nogal benauwd in Nederland. De zon schijnt fel en verbranding ligt op de loer. Het is daarom verstandig om je goed voor te bereiden op deze warme dagen, omdat er een kans bestaat dat je flauwvalt als je je te warm aankleedt. Kies daarom voor luchtige outfits waarin je je warmte goed kwijt kunt raken. Zo blijft de warmte niet in je lichaam hangen en zweet je je niet een ongeluk tijdens deze warme zomerdagen. Het is lastig om te bedenken welke outfits geschikt zijn voor zulke dagen. Om het jou wat gemakkelijker te maken, staan hieronder een aantal kledingstukken die jij aan kan trekken tijdens een hittegolf!

Een kledingsetje

Een co-ord setje is helemaal hot. Het is ook zo’n fijn kledingitem, aangezien je niet na hoeft te denken of de bovenkant wel bij de onderkant staat, of vice versa. Je kan dit setje gewoon in een ruk uit de kast trekken en gelijk vertrekken naar je werk. Je zal er altijd on point uitzien, omdat het lijkt alsof je heel veel aandacht hebt besteed aan je uiterlijk. Dit kan natuurlijk zo zijn, maar dat hoeft niet per se. Kies voor een felle kleur om lekker de aandacht te trekken, maar ga voor een beige- of bruintint als je liever niet in het middelpunt van de belangstelling staat!

Een linnen of zijden blouse

Een oversized blouse is heerlijk luchtig voor op een warme zomerdag. Je kan kiezen voor een linnen of zijden blouse, aangezien deze materialen het koelst zijn voor tijdens een hittegolf. Deze materialen blijven niet aan je huid vastplakken als je bezweet bent, en zorgen ervoor dat je zweetlucht niet blijft hangen in je kledingstuk. Je wilt natuurlijk wel fris ruiken in de zomer!

Een luchtige pantalon

Een spijkerbroek is veel te warm voor in de zomer. Als jij liever geen korte broek draagt, is een luchtige pantalon een goede optie voor in de zomer. Jij hoeft niet bang te zijn dat je benen verbranden met zo’n lange pantalon aan. Veel mensen denken dat zo’n lange pantalon veel te heet is in de zomer, integendeel. Het zit heerlijk luchtig, zeker als de pantalon in een lichte kleur is. Ontdek het zelf!

Een maxi-jurk

Een lange jurk is voor veel vrouwen een onmisbaar item voor in hun kledingstuk. Vooral op de dagen dat ze naar kantoor moeten, aangezien hier vaak het protocol heerst dat men geen korte broeken draagt. Een lange maxi-jurk is daarom een zeer geschikt alternatief kledingstuk. Als je dit te saai vindt, kan je ook kiezen voor een maxi-jurk met een split erin. Zo is de jurk net wat pittiger en minder saai, maar wel nog even luchtig als een standaard maxi-jurk!

Comments are closed.

You may also like