De herfst is niet een favoriet seizoen bij de meeste mensen. Dit komt onder andere doordat het de zomer, wat een erg geliefd seizoen is, opvolgt. Daarnaast is iedereen weer aan het werk, de vakantie is afgelopen. Het feit dat het nogal lang duurt voordat de volgende vakantie zich weer aandient, speelt natuurlijk ook mee. Daarnaast is het weer in de herfst ook niet iets om over naar huis te schrijven. Het regent vaak, en soms hagelt het ook nog. Daarnaast waait het ook nog eens hard in dit seizoen. Daar zijn slechts weinig mensen fan van. Gelukkig kan je hier goed op inspelen door de juiste kledingtips op te volgen. Als jij handige kledingstukken koopt, dan kan jij die herfst veel beter trotseren. Hieronder worden daarom een aantal tips uitgelicht, zodat jij op de hoogte bent van kledingstukken die geschikt zijn voor de herfst!

Een trenchcoat

Een trenchcoat is een ideale jas voor iedere vrouw. Het staat bij elk figuur: ben je een appel, peer of zandloper, ieder figuur wordt hierdoor geaccentueerd op een positieve manier. Zo’n flatterende jas mag niet ontbreken in jouw garderobe. Zo’n beige jas past perfect bij alle blaadjes van de bomen die langzaam van kleur veranderen. Daarnaast is de jas niet te heet en niet te koud: perfect voor in de herfst wanneer het ongeveer tussen de 10 en 15 graden is. Zo hoef jij niet zwetend op je plek van bestemming aan te komen, maar ook niet klappertandend van de kou!

Een leren broek

Het staat als een paal boven water: in de herfst regent het bovengemiddeld vaak. Dit is niet iets waar de meeste mensen op zitten te wachten. Want zeg nou zelf, vind jij het prettig om met zeiknatte haren en panda-ogen op locatie aan te komen? Een leren broek is een handig kledingstuk dat ook nog eens ruig en stoer staat. Dit materiaal zorgt ervoor dat de regen niet in je broek kan trekken, en dus wordt jouw broek niet nat. De regen wordt niet opgenomen in de broek en zo wordt de broek niet klam. Handig!

Stoere bikerboots

Bikerboots zijn de ultieme schoenen voor in de herfst. De zwarte kleur zorgt ervoor dat jouw volledige outfit wat stoerder en ruiger wordt en daarnaast kunnen deze schoenen goed tegen regen. Jij hoeft niet bang te zijn dat je in een regenplas stapt als jij deze schoenen draagt. Jij kan de hele wereld aan met bikerboots aan!

En, vind jij de herfst ook zo’n vervelend seizoen? Maak het seizoen net wat beter door bovenstaande shoptips op te volgen. Als jij deze kledingstukken aan jouw garderobe toevoegt, zal je humeur de volgende herfstperiode iets beter zijn. A happy life during autumn!

Comments are closed.

You may also like