De kledingkast is misschien wel de belangrijkste ruimte in huis voor vrouwen. Het is de plek om helemaal een eigen stijl uit te toveren. Het is de plek die vaak kan bepalen of het een goede of een slechte dag zal worden. Maar hoe zorg je er nu voor dat je altijd de mogelijkheid hebt om stijlvol voor de dag te komen? Wat zijn de musthaves die elke vrouw in haar garderobe moet hebben liggen?

Een witte blouse

Een witte blouse is één van de belangrijkste basics die je in huis moet hebben. Het is een neutraal stuk dat je met heel wat andere elementen kunt combineren of met accessoires kunt pimpen. Het is een kledingstuk waarmee je zowel op kantoor als in jouw vrije tijd aan de slag kunt. De witte blouse is veelzijdig en stijlvol. Ideaal!

Zwarte blazer

Een zwarte blazer is een onmisbaar onderdeel van de garderobe van een vrouw. Net als de witte blouse is de zwarte blazer een echte koningin door de veelzijdigheid van het kledingstuk. Het is het ideale kledingstuk voor een businesslook op een nette broek of een prachtige casual chic vibe boven een vrolijk jurkje!

Een assortiment aan pumps

Als vrouw heb je pumps in verschillende kleuren nodig om bij elke outfit de juiste match te kunnen vinden. De zwarte pumps zijn een echte klassieker maar als je op veilig wilt spelen koop je er nog een paar grijze bij en als het even kan ook huidkleurige pumps. Zeker met de lichtere kleuren is een dergelijk huidkleurig exemplaar een goed idee.

Een kokerrok

Heb je even helemaal geen trek in een broek? Dan is een kokerrok een ideaal alternatief. Het is een chique kledingstuk dat perfect te combineren valt met een business look maar kan ook casual gestyled worden. Bovendien is een kokerrok één van die iconische looks die nooit echt out zijn.

Een goede jeans

Een jeans die jou als gegoten zit: het is misschien wel het meest veelzijdige en belangrijke kledingstuk uit jouw kleerkast. Een goed zittende jeans is een allrounder die sportief gedragen kan worden met sneakers, formeel gedragen kan worden met een leuke blouse en zelfs feestelijk gedragen kan worden met een mooie top erbij.

Een collectie sneakers

Sneakers zijn vandaag de dag behoorlijk veelzijdig geworden. Er was een tijd dat dit niet het geval was maar de veranderende modebeelden hebben dat beeld wel aangepast. Als moderne vrouw heb je dan ook een stevige voorraad sneakers nodig om te kunnen combineren met elke mogelijke kleurencombinatie van jouw kleerkast. Kies voor een zwart, een licht en een kleurrijk exemplaar om er het maximale uit te halen!

Comments are closed.

You may also like