‘So many shoes and only two feet’. Een gezegde waar veel vrouwen zich in kunnen vinden. Je kan nooit genoeg schoenen hebben: je kan elke dag van het jaar wel een nieuw paar aandoen. Geluk haal je niet uit een avondje uiteten, maar uit een nieuw paar schoenen. Een goed schoentje zorgt ervoor dat je lekkerder in je vel zit en dat je zelfvertrouwen groeit. Dit is aangetoond door wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast kan je schoenen eenvoudig variëren om jezelf aan te kleden voor een speciale gelegenheid. Als je en luxe diner hebt in een duur restaurant, dan trek je bijvoorbeeld geen sneakers aan á la Nike Jordan Air 1. Je kan dan beter een schoen met een hakje aantrekken, omdat dit toch wat chiquer en stijlvoller oogt. Toch is een stilettohak wat veel gevraagd voor de meeste vrouwen. Na verloop van tijd gaan je voeten pijn doen en merk je dat er blaren ontstaan op je enkels. Allesbehalve prettig. Een alternatieve schoen met een hak is de cowboyboot, en laat dit nou net een schoen zijn die helemaal on trend is! Waarom de schoen zo populair is, lees je hier!

Een schoen die je perfect kan afstylen voor iedere gelegenheid

De diversiteit van de cowboyboot is een van de redenen waarom vrouwen zo dol op de schoen zijn. Zo kan je de schoen aantrekken naar een luxe diner, maar ook naar een barbecuefeestje in de tuin kan deze schoen enorm goed werken. Het ligt er maar aan hoe je de rest van de outfit op de schoen afstemt. Een gave satijnen slip-on dress is bijvoorbeeld een ultiem kledingstuk voor een luxe diner, maar een straight leg jeans met een croptop is daarentegen geschikter voor zo’n barbecuefeestje. De cowboyboot hoort helemaal thuis in al deze stijlen, zonder dat het vreemd aandoet. Een unieke eigenschap: sneakers zijn bijvoorbeeld niet helemaal op hun plek in een luxe restaurant, terwijl je dit niet van de western boot kan zeggen!

Ze zitten enorm comfortabel

Een ander voordeel van de o zo fantastische western boots is dat ze erg lekker zitten. Het leer zorgt ervoor dat in de warme zomermaanden, jouw voeten niet al te warm worden. Daarnaast is de kleur wit een gangbare kleur in de cowboyboot-wereld, en deze kleur wordt veel minder heet dan een zwarte bikerboot. Dit scheelt dus ook heel erg qua warmte. Daarnaast is een pluspunt van het leren materiaal, dat het lekker soepel valt. Je hoeft dus niet bang te zijn voor blaren en andere wondjes en je hoeft tevens niet lang te doen over het inlopen van deze schoenen. Je trekt de western boots aan en go with the flow! Jij kan gelijk uren wandelen op deze flexibele boots! Dat klinkt toch als te mooi om waar te zijn?!

De cowboyboot moet aan jouw collectie worden toegevoegd! These boots are made for walking!

Comments are closed.

You may also like