Veel vrouwen vinden kleding het leukste wat er is. Lekker de hele dag shoppen in de drukke winkelstraten en af en toe een cafeetje opzoeken om wat lekkers te eten en te drinken: voor veel dames klinkt dit als muziek in de oren. Winkelen is voor mannen juist een ware nachtmerrie, dus koppels gaan liever uiteten dan dat ze een middagje de stad induiken om nieuwe kleren te kopen. Veel vrouwen besparen hun man deze ervaring en gaan online winkelen. Het is dan wel prettig te weten wat de hedendaagse trends zijn, zodat je de plank niet volledig misslaat. Als jij een van onderstaande prints laat terugkomen

Streepjes

Ga als een echte Parisienne door het leven en trek een top met streepjes aan. Je straalt uit dat je verstand van mode hebt, zonder al te opvallend te zijn. Je houdt het klassiek en ingetogen, iets wat het mannelijke geslacht ook zeker kan waarderen. Het is een vrij klassieke print die je optisch slanker doet lijken dan je bent. Dat is een van de redenen waarom vrouwen ook zo dol zijn op deze print. Daarnaast kan je kiezen voor horizontale of verticale strepen: op deze manier kan je zelf spelen met de uitwerking van de strepen. Je zal merken dat geen enkele streep hetzelfde is: een dikkere of dunne streep, een schuine of een rechte streep. Kies zelf welke strepen jouw voorkeur geniet!

Bloemetjes

Weet je wat ik zou willen zijn? Een bloemetjesgordijn! Wie kent dit liedje niet, het is een ware klassieker. Dat is natuurlijk niet zonder reden, aangezien bloemetjes ontzettend schattig staan. Vooral op jurkjes staan bloemetjes ontzettend goed, maar je kan natuurlijk ook kiezen voor een gave haarband met bloemetjes als je het wat subtieler in je outfit wil laten terugkomen. De bloemetjes geven iedereen een vrolijke indruk, en je zal merken dat ook jij lekkerder in je vel zit. Een print voor de vrouw die wil uitstralen dat ze in een positieve vibe zit!

Paisley

Paisleyprint is het meest uitbundig van de drie trends. Het is een enorm sierlijk motief dat doet denken aan vroeger. Het is een vrij heftige print waar sommige mensen duizelig van worden, maar het is aan jou hoe bont je het maakt. De spiralen en de komma’s zijn ontzettend vernieuwend en doen erg modern aan. Deze print past goed bij een bohemian kledingstijl (ook wel een hippie kledingstijl), dus mocht je fan zijn van zo’n Ibiza look, dan is de paisley printtrend helemaal iets voor jou. Je ziet er fantastisch uit en steelt de show op straat: dat mag ook weleens een keer toch?!

Comments are closed.

You may also like