Slippers is een verzamelterm van een breed scala aan schoenen die vooral in de lente en de zomer heerlijk te dragen zijn. Voor je richting de pedicure snelt weet je natuurlijk wel graag wat voor slippers je nu deze zomer rond jouw voeten gaat dragen. In tegenstelling tot de sneakers en de laarzen heb je bij slippers immers een enorme waaier aan opties die voor je open liggen. Maar wat zijn nu de leukste trends van dit jaar? Wat mag er zeker niet ontbreken in jouw kledingkast?

De moedige flip flop

De flip flop is een type slipper dat lange tijd een beetje aan de kant geschoven is. Het is een type slipper die uitsluitend geschikt is voor een dagje strand en een stuk minder past in het dagdagelijkse leven. Dat was in het verleden absoluut het geval maar vandaag de dag? Vandaag leven we in het tijdperk van de mogelijkheden. Flip flops zijn niet langer meer uitsluitend beachwear. Het is een type slipper die perfect gecombineerd kan worden met een wijde broek of net om een elegante jurk een casual flair te geven. Voel je je echt moedig? Dan kies je toch gewoon een lekker leuke en kleurrijke flip flop.

Het mag sportief

Ook een deel van de categorie slippers: sportieve sandalen. En ook de sportieve sandalen is een type schoen dat jaren aan een stuk verbannen werd naar een specifieke niche binnen de vrouwenschoenen: de lelijke. Maar nu? Nu leven we in het tijdperk van de mogelijkheden. Er zijn veel meer opties binnen het genre wat ook betekent dat je ze kunt combineren met veel meer verschillende stijlen. Nu ook cargo pants een echt hot item zijn vallen ook de sportieve sandalen niet meer te ontkennen!

Mocassins

De mocassin is een type slipper dat niet altijd in de categorie geplaatst wordt. Nochtans is er geen enkele reden waarom dit zo zou moeten zijn. Het is een ontzettend populaire optie voor in het huis rond te lopen maar is ook een leuke optie om mee de straat op te gaan. Mocassins zijn immers stijlvol en geven ook een leuke zomerse vibe aan eender welke outfit. Bovendien zijn ze altijd gemaakt van een leuk materiaal zoals bijvoorbeeld suède, leer of flanel. Elegant, praktisch en zomers? Dat is een trend!

Conclusie

Dames Havaianas slippers zijn een type schoen die lange tijd is blijven hangen in het praktische aspect van het leven. Ze zijn er voor in huis, voor op het strand of als een beetje verluchting goed doet. Dankzij de nieuwe opties en de veranderende stijlen zijn slippers tegenwoordig echter ook een fashion item. Een type schoen dat in jouw garderobe zijn plaats heeft!

Comments are closed.

You may also like