De zomer is een zeer geliefd seizoen, en dat is niet zonder reden. Met een ijskoude cocktail op het terras, of met een overheerlijk ijsje op het strand: in de zomer zijn deze activiteiten toch net iets leuker, omdat het weer vaak beter is. Daarnaast spelen de meeste festivals zich af in het zomerseizoen. Pinkpop, Lowlands of toch Amsterdam Open Air: de keuze is reuze. De meeste mensen zijn trouwe bezoekers van een van deze festivals, en vinden het leuk om eens in de zoveel tijd echt uit te pakken met hun outfit. Een festival is daarvoor de uitgelezen plek: op dit soort terreinen besteedt iedereen net even wat meer tijd en aandacht aan hun uiterlijk. Het is en blijft een lastige kwestie om te bepalen wat je aantrekt naar zo’n festival. Hieronder worden daarom een aantal hedendaagse trends uiteengezet die op bijna elk festival gesignaleerd worden. Zo sla je in ieder geval de plank niet mis!

Crochet is hét materiaal voor op festivals

Gehaakt of gebreid: dit materiaal is zeer geschikt voor een pittig feestje op een festival. Co-ord sets van crochet, dat is de perfecte outfit voor een muzikaal festivalletje. Het zit onwijs comfortabel en ziet er ook nog eens geweldig uit! Vooral op de wat koudere dagen is dit een geschikte trend, omdat crochet jouw lichaam lekker warm houdt. Als jij goed tegen hitte kunt, dan kan je ook op een festival hartje zomer dit materiaal dragen: de keuze is aan jou!

Fuchsia roze

De kleur roze is niet alleen meer iets voor vrouwen, ook steeds meer mannen kiezen ervoor om in deze kleur rond te paraderen op een festival. Dat is hun goed recht, aangezien het een geweldige kleur is die bijna iedereen staat. Je gaat er gelijk van sprankelen en stralen als je deze kleur aan hebt, en dat is precies de vibe waar je op een festival voor wilt gaan! Iedereen wordt instant vrolijk van deze geweldige kleur. Daarnaast is het ook een kleur die niet gelijk de warmte aantrekt (zoals zwart), dus ook op de wat warmere dagen zit je safe met deze kleur!

Doorzichtige kleding

Transparante kleding is een zeer hotte trend voor het komende festivalseizoen. Je kan hierdoor spelen met laagjes en kiezen voor een specifieke look. Je denkt waarschijnlijk gelijk aan een doorzichtig bloesje, maar je kan ook kiezen voor een transparant jurkje voor net wat meer uitdagend. Deze trend is niet voor onzekere festivalgangers: als jij je lekker in je vel voelt, dan is dit dé trend voor jou. Experimenteer erop los!

En, welke trend klinkt jou als muziek in de oren? Twijfel niet langer, en ga voor een van bovenstaande trends!

Comments are closed.

You may also like